Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Monday, June 27, 2011

PEKIDA HANYa ingin publisiti atau pihak produksi filem sengaja mencari pasal.

1:10 AM
0 comments
salam dpd blogger. hari ni aku ingin luah kn isi hati dan pendapat tentang isu yang dikatakn panas dimedia iaitu isu pekida . filem kl gangster dan kongsi. . pada aku isi ini mcm xmasok akal sebab itu hanya sebuah filem yang direka khas untung hiburan bukan sesuatu yg teruk atau memalukn.
 tambahan lagi, sekiranye kita rakyat malaysia asyik "nak saman" kes ini makin tiada jalan untuk selesai.saya sgt setuju dgn kata2 farid kamil " rasanye tiada ape yg perlu kita mnta maaf kerana rasanya tiada slh dpd pihak meraka. " pada aku pihak pekida ni harus lah tidak mengganggap hal ni serius sgt . saya jugak mengguna kn perkataan "abg long '' n abg saya  jgak samseng haha.. jika ade lg drama melayu n filem lain yg gunakn perkataan itu anda akan saman jgak ke pihak pekida? selepas ni semua produksi drama n filem xdibenarkn ke menggunakn perkataan tersebut ke? rasanye ini ialah perkataan komersial yg digunakn semua org. jadi kenapa perlu isu berbangkit. mungkin pihak pekida merasakn meraka tidak dihormati. namun mereaka harus memahami bahawa hal ini tiada mengena dgn        pekida . sebaliknya hanya sebuah filem   >  walaubagaimana akuu berharap kedua dua pihak ini dpt selesaikn masalah ini dgn baik.

Thursday, June 2, 2011

tanda-tanda kau dah terpaut kat dia

3:00 AM
0 comments
selamat ptg semua, hari ni saya nak story mory skit pasal cinta. klau nak tahu fakta cinta ini dibawakn khas dpd yg expert. hehe.back to the topic. MMG ANEH JIKA KITA JATUH CINTA. it sort of 'makan xkenyg, mandi xbasah. yang tue la yg org sll ckp.

TANDA-TANDA ORANG TGH HOT BERCINTA

jgn terjekot sbb krg pon mesti feel yang sama. samada lelaki atau perempuan sama sahaja, kau tgk jew si dia dpd jauh . wah, hati dah berdegup-degup! haha. betul kn? sudah la jgn xmengaku. bila kau berada dekat si dia wah, dunia ini dah lengkap/ kalau boleh u xmau end up the meeting.
betul kn? u alls akan marah / cemburu buta/ jiwa kacau bila nmpk si dia berckp ngn someone lain jantina. lagi gempak bila kau stalk dia kat fb tiba-tiba nmpk die ckp " comel la awak" kat org len hahaha... cemburu lg kn? cemburu itu syg.
kau akan nmpk diri sendiri dlm diri dia. u all will smile sorang-sorang walaupun dah org ckp gila kau senyum2.haha..kn?
hati kau tidak akan tenteram bila dia xtext u back or xreply pon text kau. tp saya suggest la if jadi mcm ni , baik jgn terhegeh-hegeh nak call. ini akan menyebabkn si dia rasa sgt terkongkong. lebih baik tnggu n lihat brpa lama dia bertahan. if lama sgt tue maksudnye hmmm he/she got someone else. yeap. tat is fact.

sweet

TANDA-TANDA DIA HANYA MEMPERMAINKN KAU
 hati siapa yang tak sakit bila dpt tahu dia actually jadikn kau spare tyre jew?
huh ok kalau nak tau zaman skrg ramai yg gemar memcari pasangan untuk skdar memenuhi masa lapang/.. jgn terkejut sekiranya anda baru sahaja menjalin hubungn tetapi die meninggal kn kau.
dia dah jarang call mlm2. klu dulu hari2 bagai.dia akan ckp xde kdt la nk mcj u..
masa couple , siap berangan nak kawen .. siap papa/ mama lagi krg cll eh hahaaa... jgn!! itu dusta.
siap bagi nama anak,.haha betol kn? dulu text kau pnjg lebar. now 3 ayat jew. tue po short form.haha . actually perubahan ni dpt rasa dlm 2 minggu jew. lagi 1.. if dia nak pnjam duit xspecially man.. hmmm dia cant be trust.

oklh.. setakat ni dulu .. part2 insyallah. coming soon