Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Thursday, June 2, 2011

tanda-tanda kau dah terpaut kat dia

3:00 AM
0 comments


selamat ptg semua, hari ni saya nak story mory skit pasal cinta. klau nak tahu fakta cinta ini dibawakn khas dpd yg expert. hehe.back to the topic. MMG ANEH JIKA KITA JATUH CINTA. it sort of 'makan xkenyg, mandi xbasah. yang tue la yg org sll ckp.

TANDA-TANDA ORANG TGH HOT BERCINTA

jgn terjekot sbb krg pon mesti feel yang sama. samada lelaki atau perempuan sama sahaja, kau tgk jew si dia dpd jauh . wah, hati dah berdegup-degup! haha. betul kn? sudah la jgn xmengaku. bila kau berada dekat si dia wah, dunia ini dah lengkap/ kalau boleh u xmau end up the meeting.
betul kn? u alls akan marah / cemburu buta/ jiwa kacau bila nmpk si dia berckp ngn someone lain jantina. lagi gempak bila kau stalk dia kat fb tiba-tiba nmpk die ckp " comel la awak" kat org len hahaha... cemburu lg kn? cemburu itu syg.
kau akan nmpk diri sendiri dlm diri dia. u all will smile sorang-sorang walaupun dah org ckp gila kau senyum2.haha..kn?
hati kau tidak akan tenteram bila dia xtext u back or xreply pon text kau. tp saya suggest la if jadi mcm ni , baik jgn terhegeh-hegeh nak call. ini akan menyebabkn si dia rasa sgt terkongkong. lebih baik tnggu n lihat brpa lama dia bertahan. if lama sgt tue maksudnye hmmm he/she got someone else. yeap. tat is fact.

sweet

TANDA-TANDA DIA HANYA MEMPERMAINKN KAU
 hati siapa yang tak sakit bila dpt tahu dia actually jadikn kau spare tyre jew?
huh ok kalau nak tau zaman skrg ramai yg gemar memcari pasangan untuk skdar memenuhi masa lapang/.. jgn terkejut sekiranya anda baru sahaja menjalin hubungn tetapi die meninggal kn kau.
dia dah jarang call mlm2. klu dulu hari2 bagai.dia akan ckp xde kdt la nk mcj u..
masa couple , siap berangan nak kawen .. siap papa/ mama lagi krg cll eh hahaaa... jgn!! itu dusta.
siap bagi nama anak,.haha betol kn? dulu text kau pnjg lebar. now 3 ayat jew. tue po short form.haha . actually perubahan ni dpt rasa dlm 2 minggu jew. lagi 1.. if dia nak pnjam duit xspecially man.. hmmm dia cant be trust.

oklh.. setakat ni dulu .. part2 insyallah. coming soon


Feedback

Reactions:

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 comments:

This Week's Favorites